Slide

Riikka: Parasta on monipuolisuus

Olen Riikka Heikkinen, 35-vuotias ja töissä Monetran palkkapalveluissa. Monetralaisena olen suht tuore, aloitin työt Monetra Keski-Suomessa elokuussa 2019. Vaikka työuraa Monetralla ei ole takana vielä kauaa, olen jo huomannut, kuinka paljon erilaista työtä meillä tehdään: on laajasti erilaisia palveluja, useita projekteja ja kehittämistöitä. On siis mahdollisuuksia osallistua moneen.

Monetraan tulin avoimen työpaikan kautta, jonka huomasin netistä. Olin jo hetken aikaa katsellut itselleni uutta työpaikkaa, jossa pääsisin hyödyntämään tradenomiopintojen ja aiemman työkokemukseni tuomaa osaamista. Monetrassa huomioni kiinnittyi heti erityisesti siihen, miten monipuolinen yritys on ja kuinka suuressa yhteisössä ja eri verkostoissa työtä tehdään. Mielikuvani osuikin oikeaan ja yllätyksekseni olen huomannut, että toiminta ja palvelut ovat vieläkin kattavampia mitä oletin. Meillä Monetrassa on valtava määrä erilaista työtä ja osaamista.

Omassa työssäni on mukavaa työn haasteellisuus ja vaihtelu. Vaikka olen vasta vähän aikaa ollut Monetralla, olen voinut jo aistia mitä kaikkia mahdollisuuksia Monetralla on oman urakehityksen kannalta tarjota. Perehdytys uusin tehtäviin on ollut kattavaa, sitä on toteutettu erilaisten koulutusten ja neuvonnan merkeissä.

Tälläkin toimialalla digitalisaatio on päivän sana. Automaatio lisääntyy, manuaalinen tiedon käsittely vähenee ja asiantuntijatyön merkitys kasvaa. Olenkin jo huomannut, että myös meillä Monetralla edetään hyvää vauhtia tällä tiellä. Yhtenä esimerkkinä tästä digityökaverimme Tapio, joka on ohjelmistorobotti. Tapio tekee meillä Keski-Suomessa useassa tiimissä erilaisia avustavia pikkutehtäviä.

Omassa työssäni olen ylpeä siitä, että saan olla osana suurta merkityksellistä kokonaisuutta. Uskon, että työn merkityksellisyys ja ylpeys omasta työstä vaan kasvaa, kun pääsen vielä enemmän perehtymään Monetraan ja monetralaisuuteen sekä asiakkaisiimme.