Slide

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme laskutussihteeriä

Avoinna olevassa mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtävässä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä asiakkaidemme laskutuksen tehtäväkokonaisuuksista. Työn hoitamisessa käytetään päivittäin monipuolisesti eri tietojärjestelmiä ja tehtäviin voi kuulua myös järjestelmien pääkäyttäjätehtäviä. Oleellinen osa työtä on myös eri kanavissa tapahtuva asiakaspalvelu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan tutkinnon ja työkokemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme etenkin positiivista asennetta sekä haluasi oppia ja kehittää omaa osaamistasi. Haluat vastuullisen tehtävän, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana etsien asiakkaalle lisäarvoa tuovia ratkaisuehdotuksia.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin, ja kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintates-työehtosopimuksen mukaan. Henkilöstöetuina meillä on mm. joustava työaika, lounasetu ja e-passi. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta “Hae työpaikkaa”. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 30.8.2019 klo 16.00 mennessä.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taija Mikkola, p. 050 464 9640 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.