Slide

Meille töihin

Työpaikkailmoitukset


Työpaikkailmoitukset - Pirkanmaa

Ei ilmoituksia tällä hetkellä.

Tule meille!

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. 

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme aina tällä sivulla. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen: tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta. 

Tutustu työntekijöiden tarinoihin

Tulkkipalvelu

Monetra Tulkkipalvelu tarvitsee jatkuvasti päteviä tulkkeja ja kääntäjiä. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen: Tulkkipalvelu.Rekry@monetra.fi

Harjoittelu

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän työharjoittelun Monetralla, tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta ja lähetä harjoitteluhakemus. 

Opinnäytetyöt

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi talous- ja/tai henkilöstöhallinnon prosesseista, tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja opinnoistasi sekä ehdotus tutkimusaiheestasi. Voit tarjota omaa aihettasi tai valita alla olevalta listalta jonkin. Aihe-ehdotuksia voi myös rajata tarpeen mukaan.

Ehdotuksiamme opinnäytetöiden aiheiksi ovat muun muassa seuraavat:

  • Prosessin mallinnus
  • Järjestelmän käyttöönotto prosessina
  • Järjestelmän käyttöönoton ohjeistukset
  • Osaamiskartoitus organisaatiossa
  • Manuaalisesta sähköiseen: millaista on uudenaikainen asiakaspalvelu?
  • Raportointi asiakkaan näkökulmasta
  • Raportointi palveluorganisaation näkökulmasta
  • Työyhteisön hyvinvointi
  • Työssäjaksaminen ja sen edistäminen
Keikkatyöt

Keikkatöihin?
Monetra Oulu Oy:n rekrytointipalvelut välittävät asiakkailleen lyhyitä sijaisia mm. siivous- ja puhtauspalvelu-, sosiaali- ja terveysalalle, peruspalveluihin sekä varhaiskasvatusalalle. Tarvitsemme jatkuvasti lisää osaajia, joille voimme tarjota sijaisuuksia. Voit ilmoittautua sijaisrekistereihimme ja näin löydät joustavia työmahdollisuuksia. Alojen kirjo monipuolistuu tulevaisuudessa.

Oletko tekemässä videohaastattelun työnhakuun liittyen?

Katso ohjeet videohaastatteluun tästä!