Slide

Meille töihin

Tule meille!

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä – joka päivä.

Monetralaisena sinulla on monipuoliset osaamisen kehittämisen mahdollisuudet ja itsensä kehittämiseen kannustava työilmapiiri. Avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä. Meillä on nykyaikaiset työnteon mahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme aina tällä sivulla. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen: tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta.

Tutustu työntekijöiden tarinoihin

Tulkkipalvelu

Monetra Tulkkipalvelu tarvitsee jatkuvasti päteviä tulkkeja ja kääntäjiä. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen: Tulkkipalvelu.Rekry@monetra.fi

Harjoittelu

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän työharjoittelun Monetralla, tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta ja lähetä harjoitteluhakemus. 

Opinnäytetyöt

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi talous- ja/tai henkilöstöhallinnon prosesseista, tarkista hakukäytännöt valitsemasi alueyhtiön sivulta, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja opinnoistasi sekä ehdotus tutkimusaiheestasi. Voit tarjota omaa aihettasi tai valita alla olevalta listalta jonkin. Aihe-ehdotuksia voi myös rajata tarpeen mukaan.

Ehdotuksiamme opinnäytetöiden aiheiksi ovat muun muassa seuraavat:

  • Prosessin mallinnus
  • Järjestelmän käyttöönotto prosessina
  • Järjestelmän käyttöönoton ohjeistukset
  • Osaamiskartoitus organisaatiossa
  • Manuaalisesta sähköiseen: millaista on uudenaikainen asiakaspalvelu?
  • Raportointi asiakkaan näkökulmasta
  • Raportointi palveluorganisaation näkökulmasta
  • Työyhteisön hyvinvointi
  • Työssäjaksaminen ja sen edistäminen
Keikkatyöt

Keikkatöihin?
Monetra Oulu Oy:n rekrytointipalvelut välittävät asiakkailleen lyhyitä sijaisia mm. siivous- ja puhtauspalvelu-, sosiaali- ja terveysalalle, peruspalveluihin sekä varhaiskasvatusalalle. Tarvitsemme jatkuvasti lisää osaajia, joille voimme tarjota sijaisuuksia. Voit ilmoittautua sijaisrekistereihimme ja näin löydät joustavia työmahdollisuuksia. Alojen kirjo monipuolistuu tulevaisuudessa.

Rekrytointiprosessistamme

Tyypillinen rekrytointiprosessimme kestää kaikkine vaiheineen 2-4 viikkoa hakuajan päättymisestä, kuitenkin prosessien käytänteet ja kesto vaihtelevat alueyhtiökohtaisesti. Myös tehtäväkohtaisissa käytänteissä on eroja.
Prosessin edetessä haastatteluun, sinuun ollaan yhteydessä haastatteluajan sopimisesta. Joissain rekrytointiprosesseissamme luottotietojen tarkastaminen on oleellista ja tämä tehdään tavallisesti ennen haastattelua.

Kun haet meille, voimme joissain tapauksissa aloittaa hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haastatteluja toteutamme tilanteen mukaan joko etänä tai fyysisinä tapaamisina, jolloin joustavat käytänteemme takaavat onnistuneen kokonaisuuden.

Kerromme mieluusti lisää hakuprosessistamme. Voit olla yhteydessä hakemuksessa mainittuun yhteyshenkilöön, jolloin saat tarkemmat tiedot juuri sinun prosessisi etenemisestä!