Slide

Ajankohtaista

26 kesäkuun, 2019

Mainioita työpaikkoja museo- ja tiedekeskus Luupissa

Haettavana on Monetra Oulu Oy:n asiakaspalvelupisteissä kaksi PALVELUASIANTUNTIJAN tehtävää.

Tehtävät sijoittuvat Museo- ja tiedekeskus Luuppiin ja kohteina ovat Tietomaa, Taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo, Kierikki sekä muut myöhemmin ilmoitettavat kohteet.

Luupin toiminnan tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa väestön ymmärrystä kulttuuristaan, historiastaan ja ympäristöstään ja työ on erikoistunut taiteen, tieteen ja kulttuurin esilläpitoon, suojeluun sekä tiedon että elämysten välittämiseen ja edistämiseen.

Palveluasiantuntijan tehtävänä on käytännönläheinen asiakaspalvelutyö; lipunmyynti, ryhmävaraukset, näyttelyiden ja kohteiden valvonta, asiakas-, esine- ja teosturvallisuus sekä Luupin kaupat.

Keskeisimmät tehtävät:
– asiakaspalvelutehtävät, näyttelyiden ja tapahtumien yleisesittely ja neuvonta
– kassajärjestelmän hallintaohjelman ylläpito, pääsylippu- ja tuotemyynti
– ryhmä- ja opastusvaraukset
– näyttelyiden ja tapahtumien järjestelytehtävät ja valvonta
– museokaupan ylläpito
– tilastot ja raportoinnit
– viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä (media, kutsut, esite- ja julistepostitukset)
– näyttelyiden teknisten laitteiden toiminnan valvonta.

Tehtävän menestyksekkään hoidon kannalta edellytämme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asiakaspalvelun työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito (erityisesti ruotsi/venäjä) luetaan eduksi. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Työ on vuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on mm. liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava toimintakulttuuri.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 3.7.2019 klo 15.00 mennessä.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätiedot tehtävästä: 
palvelujohtaja Soile Pajarinen, p. 044 703 0615. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.