Slide

Ajankohtaista

30 syyskuun, 2019

Kuntarekry-järjestelmään uusia ominaisuuksia

Monetra Oulun sekä Pirkanmaan asiakkaille tuttu rekrytointijärjestelmä, Kuntarekry, uudistuu kuluvan syksyn aikana. Näkyvimpiä uusia ominaisuuksia on perehdytysohjelmiston linkittyminen Kuntarekry-ohjelmaan.
Käyttöliittymäuudistuksen myötä Kuntarekry-palvelua pystyy hyödyntämään myös responsiivisesti eri päätelaitteilla, esimerkiksi mobiilisti tai tabletilla”, kertoo Kuntarekryn avainasiakaspäällikkö Kimmo Koski. ”Moderni työ on tyypillisesti liikkuvaa, joten myös Kuntarekry haluaa tarjota paikkariippumatonnta käyttökokemusta.” Tuttu kuntarekry.fi-sivuston englanninkielinen versio julkaistaan 1.10.
Kimmo Koski mainitsee, että sijaisrekrytoinnin moduulia uudistetaan seuraavaksi ja uudistus valmistunee ensi vuonna: ”Ulkoasu muuttuu samannäköiseksi perusrekrytoinnin ohjelman kanssa ja toiminnallisuutta kehitetään entistä helpommaksi. Kuntarekry-järjestelmä on käytössä Monetra Oulun ja Monetra Pirkanmaan alueyhtiöissä ja niiden asiakkailla.
Valtakunnallisesti Kuntarekryllä on yli 300 asiakasorganisaatiota. Järjestelmä on koettu helppokäyttöiseksi ja siihen on yhdistettävissä robotiikkaa, mikä tehostaa etenkin massarekrytointien käsittelyä. Kuntarekry toimii linkkinä myös tärkeimpiin rekrytoinnin julkaisukanaviin ja sen avulla voi saada tarkkaa dataa mm. hakijämääristä. Monetra Rekrytointipalvelut kehittää tiiviissä yhteistyössä palveluaan sekä Kuntarekryn että asiakkaidensa kanssa.
Apua rekrytointiin?
Lisätietoja Monetra Oulun rekrytointipalveluista
Palvelujohtaja Jussi Kauppi
puh. 044 703 0620
jussi.kauppi@monetra.fi