Slide

Ajankohtaista

8 marraskuun, 2019

Kunta-alan rekrytointiammattilaisten ykköstapahtuma saadaan Monetralle Ouluun vuonna 2020

Tampereella keskityttiin kahden päivän ajan laajalti kunta-alan rekrytoinnin kuumiin trendeihin ja puheenaiheisiin. Rekrytoija 2019 -tapahtuma kokosi yhteen satoja rekrytointialan ammattilaisia. ”Tunnelma oli hieno ja tilaisuus tarjosi paljon mielenkiintoista asiaa, verkostoitumismahdollisuuksia sekä työkaluja omaan työhön”, kertovat tyytyväiset Oulun Monetran osallistujat. ”Ensi vuoden tilaisuuden järjestelyt alkavat hyvissä ajoin, jotta voimme tarjota antoisan ja monipuolisen tapahtuman. Olemme iloisia saadessamme tapahtuman Ouluun”, kertovat Monetran asiantuntijat. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluiden ja tapahtumajärjestämispalveluiden kanssa.

Rekrytoija-tapahtumien alku on vuodessa 2005, jolloin Jyväskylän kaupungin aktiiviset rekrytoijat keksivät järjestää kunta-alan sosiaali- ja terveystoimen rekrytoivalle henkilöstölle verkostoitumistapahtuman. Nyt Rekrytoija on vakiinnuttanut paikkansa kunta-alan rekrytoinnin ykköstapahtumana. Järjestämisvastuu vaihtuu vuosittain ja se perustuu kapulanvaihtoon eli vapaahtoiseen halukkuteen järjestää seuraavan vuoden tapahtuma.

Vuoden 2019 Rekrytoija-tapahtuman järjesti FCG Talent, jonka blogin parissa voi ensimmäisen päivän antiin voi tutustua tästä linkistä ja toisen päivän kuulumisiin tästä linkistä.

Rekrytoija 2019 -sivustolle pääset tästä