Slide

Yritysesittely

Palvelua läheltä

Monetra Keski-Suomi on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toivotamme uudet asiakkaat tervetulleeksi.

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi. Monetra Keski-Suomessa teemme työtä noin yhdeksänkymmenen ammattilaisen voimin ja lisäksi voimme hyödyntää laajan konsernimme ammattiosaamista. Asiakkaan näkökulmasta palveluiden siirtäminen Monetraan on vaivatonta. Kun tarvitsette tehokkaan ratkaisun kuntatoimijan henkilöstö̈- ja taloushallintoon tai muihin tukipalveluihin, on palvelukeskus-kumppanuus hyvä vaihtoehto.

Takana yli vuosikymmenen kokemus

Vuonna 2018 Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Monetra Oy päättivät muodostaa in-house-yhtiön, joka tuottaisi perustajaosakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Samalla Monetra Keski-Suomi Oy tuli osaksi Monetra-konsernia, johon kuuluvat myös Monetra Oulu Oy, Monetra Pirkanmaa Oy ja Monetra Pohjois-Savo Oy.

Liikkeelle ei kuitenkaan lähdetty tyhjästä, vaan olemassa olevaa parantaen. Monetra Keski-Suomen taustalla on toistakymmentä vuotta toiminut Jyväskylän kaupungin Talouskeskus-liikelaitos sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vastaavat palvelut.

Onnistumisen avaimet uuden kynnyksellä ovat olemassa, sillä mukana on kokeneita, asiakaslähtöisiä asiantuntijoita, joilla on jatkuva halu kehittää palveluita ja osaamistaan positiivisessa hengessä.

Hyötyjä osana konsernia

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra-konsernilla on toimipisteitä paitsi Jyväskylässä Keski-Suomessa, myös Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa ja Lapissa.

Kaikkia alueyhtiöitä yhdistävät samat peruspalvelut ja tavoite kehittää palveluitaan. Yhtiöt hyötyvät konsernin rakenteesta ja tuesta – samojen haasteiden kanssa painiessa löydetään yhteisiä, kaikkia hyödyttäviä ratkaisuja. Konserni mahdollistaa yhteistyön koulutusten ja osaajavaihdon merkeissä, mikä palvelee paitsi asiakkaita, myös henkilökuntaa sekä heidän työhyvinvointiaan.