Slide

Palvelut

Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella toimipisteemme sijaitessa Jyväskylässä. Toivotamme uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Talouspalvelut

Talouspalveluina vastaamme asiakkaidemme kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, konsernitilinpäätöksestä, myynti- ja ostolaskuista reskontrineen sekä maksuliikenteestä. Palvelumme kattaa erilaiset tilastoinnit, arvonlisäverotilitykset ja veroilmoitukset.

Myyntilaskutuksen ja -reskontran osalta tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaiset ja tehokkaat ratkaisut. Hallitsemme koko prosessin aina laskun muodostamisesta ja lähettämisestä saatavien valvontaan asti. Vuosittain käsittelemme reilut 700 000 myyntilaskua. Sujuvan palvelun lisäksi panostamme muun muassa verkkolaskutuksen laajenemiseen.

Ostoreskontra- ja ostolaskupalvelumme sisältää ostolaskujen sähköisen kierronhallinnan aina maksatukseen saakka. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös ostamisen ja tilaamisen hallinnan palveluja.

Osaava taloushallinnon ammattilaisista koostuva henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme myös erilaisia talouteen liittyviä neuvonta- ja asiantuntijapalveluja. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme vastaamaan niihin aktiivisella palvelukokonaisuuden kehittämisellä. Osana taloushallinnon palvelua tarjoamme myös laadukkaat ja ajantasaiset sisäisen laskennan ja raportoinnin palvelut asiakaskohtaisesti sopien.

 

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme pitkälle automatisoidut, kattavat ja laadukkaat palkkahallinnon palvelut kustannustehokkaasti. Palkkahallintomme 40 ammattilaista käsittelee ja maksaa kuukausittain palkkoja yli 20 000 palkansaajalle. Käsittelemme sairausloma-, vanhempainvapaa- ja työtapaturma-asioita sekä annamme asiakkaillemme niihin liittyvää neuvontaa. Lisäksi ylläpidämme ja hallinnoimme palkka- ja henkilöstöhallinnon-järjestelmiä ja vastaamme niihin liittyvästä koulutuksesta ja tuesta.

Mukavampaa matkaa! Kauttamme myös koko matkanhallinta aina matkasuunnitelmasta ja matka- ja kululaskujen maksamiseen.

Raportointi- ja analysointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaan raportointiratkaisun henkilöstö- ja talousraportointiin. Reaaliaikainen ja visuaalinen raportointi mahdollistaa tiedolla johtamisen, johon tarjoamme tarvittaessa myös tukea tietoa analysoimalla.

Muut palvelut talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin

Monetra-konsernin palveluvalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia kuntatoimijoiden tukipalveluita. Tutustu palveluihin Monetra-konsernin sivuilla ja kysy rohkeasti lisää!

Muita palveluita Monetra-konsernissa:

  • Hallinnon tukipalvelut
  • Hankintapalvelut
  • Tulkkipalvelut
  • Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus
  • Asiantuntijapalvelut

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Täytä lomake