Slide

Meille töihin

Meillä Monetra Keski-Suomessa on laajasti erilaisia töitä alan ammattilaisille. Tarjoamme innostavia tehtäviä uudessa kasvavassa organisaatiossa kuntatoimijoiden luottokumppanina. Meillä työntekijällä on aito mahdollisuus olla luomassa uutta ja kehittää henkilökohtaista osaamistaan.

Uudet modernit tilamme Kankaan Arkin historiallisessa miljöössä valmistuivat vuoden 2021 alussa, ja olemme huhti-toukokuun vaihteessa muuttaneet Arkin upeisiin tiloihin.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuoliset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet esimerkiksi kouluttautumisen ja työnkierron kautta. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät ole aina aika- ja paikkasidonnaisia. Myös toimiminen osana konsernia luo omat mahdollisuutensa urapolulle.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita. Etsimme ja ehdotamme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin ja teemme Monetrasta hyvän paikan tehdä työtä – joka päivä.

Harjoittelut, opinnäytetyöt ja työssäoppiminen
Otamme mielellämme joukkoomme työssäoppijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Mikäli suoritat tutkintoon johtavaa koulutusta ja olet kiinnostunut talous- ja palkkahallinnon tehtävistä kannattaa paikkaa tiedustella avoimella hakemuksella. Tutkintotasona voi olla ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto. Meillä työskentelee jatkuvasti useita työssäoppijoita, joiden ohjaukseen panostamme – moni työssäoppijoista on myös työllistynyt meille.

Avoin hakemus
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille avoin hakemus!

Avoimet hakemuksemme Monetra-konsernin sivuilla.

Haussa juuri nyt

Katso avoimet tehtävät Monetra-konsernin sivulta!
Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Millaista on olla töissä Monetrassa?

Käy lukemassa työntekijöidemme tarinoita millaista Monetralla on olla töissä:
Työntekijätarinat