Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

toukokuu 3, 2019

Sinustako Monetra Keski-Suomen palkkahallinnon sovellusosaaja?

Tykkäätkö työskennellä tietojärjestelmien parissa? Osaatko palkanlaskentaa? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille töihin!

huhtikuu 15, 2019

Asiakkuudenhallinnan mallit varmistavat hyvän asiakaskokemuksen

"Pidämme jatkossakin kiinni siitä, että asiakas saa suoran yhteyden tavoittelemaansa asiantuntijaan niin halutessaan. Tavoitteenamme on palvelun sujuvuus, asiantuntevuus ja miellyttävyys", kertoo kehitysjohtaja Eero Karppinen.

maaliskuu 27, 2019

Rekrytoimme osaajia

Haemme paraikaa mm. talousasiantuntijaa/kirjanpitäjää Monetra Pirkanmaalle sekä palveluasiantuntijaa sekä henkilöstö- ja hallintosihteeriä Monetra Oulun asiakaskohteisiin. Lue lisää rekrytointisivuiltamme!

Verkkolaskudirektiivin voimaantulo näkyy valtionhallinnossa. https://t.co/4HuqMZ56IG
Uuden yhtiön toiminnan aloitukseen liittyy monenlaisia tehtäviä. Monetra Keski-Suomessa aloitettiin tänään siirtymi… https://t.co/0YZGzfHSeL
Napakka vuosiesite Monetran Punainen Lanka kertoo #monetraoulu'n kuulumiset. Vaiherikkaaseen vuoteemme mahtuivat mm… https://t.co/y9TAIgfbpw
Tampereella meneillään #työmarkkinaseminaari ja menossa vahvasti mukana #monetrapirkanmaa. Upeaa työtä ja hienoja k… https://t.co/6wcknLpOQ4

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.