Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

tammikuu 22, 2021

M2-salasanoihin päivityspyyntö

M2-järjestelmän salasanat tulee vaihtaa helmikuun alussa. Asiasta tiedotetaan asiakkaitamme piakkoin.

tammikuu 15, 2021

Kunta-alan perintään vahvempi kotimainen toimija 

Monetra liittyy mukaan Sarastian perintäliiketoimintaan. Muilta osin konsernit jatkavat toimintaansa erillään. Kaupan tarkoituksena on vahvistaa kuntien perintäpalveluiden kotimaista tarjontaa.

tammikuu 5, 2021

Verotiedot sujuvasti ja sähköisesti OmaVerosta

Palkanlaskenta saa 1.2.2021 voimaantulevat verokorttitiedot suoraan verohallinnolta, joten niitä ei tarvitse erikseen toimittaa Monetralle. Jos työsuhde alkaa 1.1.2021 tai sen jälkeen, on verokortti toimitettava palkkahallintoon.

Haemme nyt organisaatioidemme järjestelmäarkkitehtuurin paalupaikalle sopivia tietoteknisiä taitureita! Järjestelmä… https://t.co/WQyfOwrCVE
ICT-asiantuntija, haemme juuri sinua Monetran #robotiikka- tiimiin #RPA-voimanpesäksi. Toivomme, että sinulla on oh… https://t.co/pfDU78kkH6
Monetra on ostanut 1/3 Sarastia Kuntaperintä Oy:n osakkeista. Kaupan avulla kuntien #perintä-palveluiden kotimainen… https://t.co/ATFYMX7Fy6
Järjestelmäasiantuntijaksi Monetralle? > Mielenkiintoiset ja haastavat projektit kehittymiseen panostavassa työpaik… https://t.co/nSmxgqsVkZ

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.