Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

marraskuu 30, 2018

Monetra-konserni hyvässä vauhdissa

Kaikki Monetra-konsernin alueyhtiöt ovat valmistautumassa konsernin ensimmäiseen vuoteen. Lue uusimmat kuulumiset!

marraskuu 26, 2018

Verovapaiden matkakustannusten korvauksiin muutoksia

Matkakustannusten korvauksiin on tulossa korotuksia 1.1.2019 alkaen.

marraskuu 22, 2018

Monetra Keski-Suomi rekrytoi osaajia

Sinustako vahvistus Monetra Keski-Suomen kasvavaan organisaatioon? Haemme nyt palvelupäällikköä ja palkanlaskennan osaajaa. Lue lisää ja hae 10.12. mennessä!

Tänään oli hieno päivä, nimittäin kuvattiin Monetran alueyhtiöiden toimitusjohtajat, #voimanaiset @pitkanen_paivi,… https://t.co/uveWcNyA3J
Ei se aina niin vakavaa ole, vaikka ehkä vähän paperinmakuista 😊 https://t.co/NomSxBQ0Wg
Monetra-konsernilla on ilo palvella kaikkia asiakkaitamme nyt uudistuneiden www-sivujemme avulla. Löydätte meidät o… https://t.co/enPMQY0gio
Hyvä kiteytys viestinnän merkityksestä mille tahansa liiketoiminnalle tai projektille - koosta riippumatta! Myös… https://t.co/0Z4IzrZHhZ

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.