Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

lokakuu 16, 2019

Tervetuloa Monetran asiakastapahtumaan

Järjestämme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme asiantuntijaseminaarin 13.11.2019 klo 13-16.

lokakuu 15, 2019

Monetrassa on mukava olla töissä, sillä työ on merkityksellistä

Olemme aloittaneet 10-osaisen sarjan, jossa esittelemme, miksi työntekijämme ovat ylpeitä siitä, että he ovat töissä Monetrassa. Anne kertoo asiakaspalvelutyön tuntuvan merkitykselliseltä. Se helpottaa asiakkaan arkea.

lokakuu 4, 2019

Asiakaspalveluviikolla hiotaan timanttista asiakaspalvelua

Monetra-konserni osallistuu Wakarun asiakaspalveluverkoston teemaviikkoon. Asiakaspalveluviikon aikana pureudutaan useisiin teemoihin, kiitetään asiakkaitamme ja tunnistetaan hyvän asiakaspalvelun elementtejä.

Tervetuloa 13.11.2019 asiakastapahtumaan Jyväskylään! Iltapäivän tapahtumassa luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroj… https://t.co/HBaQ6bUZhc
Paluu Kuntamarkkinoiden tunnelmiin! Kehitysjohtaja Eero Karppinen ja tj Satu Keskitalo-Makkonen kertoivat konsernik… https://t.co/twLwYfUc6J
Lämpöisesti onnea, #tilisanomat! Tätä lehteä me ja asiakkaammekin tarkasti luemme. Tekemisen tavat ovat aikojen myö… https://t.co/6d9nZDJ9DG
"Omassa työssäni olen ylpeä siitä, että saan olla osana suurta merkityksellistä kokonaisuutta", kertoo Riikka, joka… https://t.co/jwd4rPAyI6

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.