Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

kesäkuu 27, 2019

Ihmislähtöisellä johtamisella huippukorkeaan asiakastyytyväisyyteen

"Monetra menestyy ammattimaisella ja asiakaslähtöisellä otteellaan", kirjoitetaan Tulevaisuuden Suomi -julkaisussa.

kesäkuu 11, 2019

Palkkahallinnon osaajia haussa Monetra Keski-Suomeen

Tunnetko paloa palkkoihin? Hallitsetko tietojärjestelmät? Haemme nyt vahvistusta palkanlaskentaamme Monetra Keski-Suomeen, Jyväskylään.

toukokuu 3, 2019

Sinustako Monetra Keski-Suomen palkkahallinnon sovellusosaaja?

Tykkäätkö työskennellä tietojärjestelmien parissa? Osaatko palkanlaskentaa? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille töihin!

Tehdään yhdessä hyvää: Oulun Veripalvelu myönsi kuukauden VeriRyhmä-kunniakirjan Monetran MONETpisaRAt-veriryhmälle… https://t.co/nFf0R0ud0J
Tulisitko meille talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi tai palveluasiantuntijaksi? Monetra Oulu Oy:lla ny… https://t.co/IFwPVepGxV
Kuntamarkkinat kiikarissa? Nyt tämä kunta-alan suurin tapahtuma on myös sovellusmuodossa saatavissa suoraan puhelim… https://t.co/soWHnLvPM1

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.