Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case
Slide

Muutamme uusiin toimitiloihin 28.4.21 alkaen

Monetra Keski-Suomen uudet toimitilat ovat huhtikuun lopulta, 28.4 alkaen Kankaan Arkissa, osoitteessa Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä.

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

huhtikuu 27, 2021

Monetran palveluvalikoima laajenee taloussuunnittelupalveluilla

Vastaamme asiakaskuntamme tarpeisiin taloussuunnittelu- ja ennustamisprosessien automatisoinnissa ja tehostamisessa. Järjestelmäksi valikoitui Clausionin FPM.

huhtikuu 26, 2021

Kutsumme asiakkaamme tutustumaan perintäpalveluihimme

Toukokuussa järjestämme asiakkaillemme kaksi samansisältöistä etä-esittelytilaisuutta Suomen Kuntaperinnän perintäpalveluista. Tervetuloa!

Keväällä puhaltavat uudet tuulet usein myös ammatillisesti. Tarkista, olisiko juuri Sinulle sopivia paikkoja auki.… https://t.co/4SId02Dc4V
Sykkiikö sydämesi asiakaslähtöiselle yhteistyölle ja muutosprojekteille? Ymmärrätkö liiketoimintaa, innostutko asia… https://t.co/L7fAO2PAjZ
Kaipaatko säpinää päiviisi ja pysyvätkö langat käsissäsi arjen tiimellyksessä? Haemme nyt koulusihteereitä vakinais… https://t.co/vJZwBqk99H
Luotettava, kotimainen perintäkumppani hoitaa perintäasiat puolestanne ammattitaitoisesti - tule kuulolle esittelyt… https://t.co/cWR6FdPNmn

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.