Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

elokuu 6, 2020

Järjestelmäarkkitehtuuri mullistuksessa – tavoitteena tehokkuus ja suoraviivaisuus

Monetra-konserni on päättänyt hankkia yhteiset talous- sekä henkilöstöhallinnon järjestelmät. Konsernin tietohallintojohtaja Marko Pietilä kertoo, mitä vaiheita projektiin liittyy ja missä tällä hetkellä ollaan menossa.

kesäkuu 3, 2020

Saranen Consultingin webinaarisarjan vieraana Päivi Pitkänen

Millaisia ovat monetralaisten osaamishypyt ja millä tavalla olemme ottaneet työelämän uudistushaasteet vastaan? Asiaa avasi Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Saranen Consultingin webinaarissa 2.6. Klikkaa tallenteeseen!

maaliskuu 31, 2020

”Etätöissä parasta on työn keskeytymättömyys” Hanna kertoo siirtymisestä etätöihin.

Palkkasihteeri Hanna Laitisella työt hoituvat kotoa käsin erittäin hyvin, vaikka aiempaa kokemusta etätyöstä ei olekaan kunnolla. Parasta etätöissä on Hannan mukaan keskeytymättömyys, joka tehostaa työn sujuvuutta.

Tähtäimessä täysdigitaalinen talous- ja #henkilöstöhallinto: uudistuvat toimintatavat tuovat säästöjä kuntataloutee… https://t.co/KdXLGyM8aJ
Haku päällä! Kiinnostaisiko Sinua palveluasiantuntijan tehtävä Monetra Oulun asiakaskohteessa vai puhuttelisiko pik… https://t.co/Pi92yQSUob
Fiiliksellä on väliä! Palvelupäällikkö Niina Fasse on tutkinut valmentavaa johtamista ja motivaation johtamista opi… https://t.co/iyPAqpOCPu
Erittäin mielenkiintoista dataa, josta voi tehdä päätelmiä myös kuntatalouteen ja soteen liittyen. #kuntataloushttps://t.co/LX7eoEdkEo

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.