Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

joulukuu 5, 2019

Luhanka valitsi talous- ja henkilöstöhallinnon kumppanikseen Monetra Keski-Suomen

Luhanka päätti talous- ja palkkahallinnon ulkoistamisesta Monetra Keski-Suomi Oy:lle. Ulkoistus tapahtuu vuoden 2020 alusta.

marraskuu 19, 2019

Monetra rekrytoi

Tulisitko Sinä vahvistamaan Monetra Keski-Suomen palkkahallintoa vai olisitko kiinnostunut palvelupäällikön tehtävästä Pirkanmaalla? Haemme paraikaa myös taloushallinnon asiantuntijaa Ouluun. Tutustu avoimiin tehtäviimme!

marraskuu 19, 2019

Töissä Monetrassa – tutustu työntekijöidemme kokemuksiin

Millaista on olla töissä Monetrassa? Työntekijämme kertovat arjestaan Monetrassa omin sanoin.

Monetra mukana #kansallinenekoteko-kampanjassa! Suosittelemme https://t.co/iUIMymiQRB -viestien käyttöönottoa asiak… https://t.co/ypVzoIZYcD
Monipuolisuus, merkityksellisyys, luottamus, vastuu sekä työkaverien tuki ovat syitä, miksi meillä viihdytään! Mone… https://t.co/ZQ3Beh05dm
Joko Sinulle tulee #verokortti sähköisesti? https://t.co/WY2nJt8E84
Monetra Oulun hankintapalvelut on mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä lapsille joulupuu-lahjakeräyksen kautta.… https://t.co/ZkEYkjYmot

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.