Slide

Monetra Keski-Suomi

Paikallisen toimijan kumppanina asiakas saa laajan kattauksen ammattitaitoa, viimeisintä tietoa ja joustavuutta hyvän hallinnon pyörittämisen tueksi.

Tutustu
Slide

Case KSSHP

"Monetra tuntee sairaanhoitopiirien tarpeet ja vahvana toimijana tuo kustannussäästöjä nopeasti."

Katso case
Slide

Palautetta?

Voit olla meihin yhteydessä helposti sähköisen lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä
Slide

Case Hankasalmen kunta

”Annan arvoa, sille että Monetra on tullut valmiilla ja toimivalla konseptilla – eikä sellaisella, jota aletaan testaamaan asiakkaalla!”

Katso case
Slide

Case Jyväskylän kaupunki

"Organisaatiomuutoksissa on tärkeää säilyttää toimintavarmuus perusasioissa."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Ajankohtaista Keski-Suomessa

tammikuu 23, 2020

Rekry-, työelämä- & koulutusmessut tarjosivat kohtaamisia ja tarinoita

Rekry-, työelämä- & koulutusmessut tarjosivat kohtaamisia ja tarinoita. Monetran messutiimi kiittää kaikkia osallistuneita ja messupisteellämme vierailleita!

tammikuu 7, 2020

“Parasta ovat kohtaamiset asiakkaiden ja henkilöstön kanssa”

Monetran palvelu- ja asiakkuuspäällikkö Tiia-Maria Pohjola kertoo, millaista on olla töissä Monetrassa. "Kasvavan yrityksen rinnalla on hyvä kulkea, kun ympärillä on hyvä työyhteisö".

joulukuu 22, 2019

Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

Avoinna mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä, sillä haemme Jyväskylään palvelupäällikköä ja Ouluun hallintosihteer… https://t.co/1Nh03zIaFr
Etätyö ja paikkariippumaton työ ovat hyviksi havaittuja malleja myös meillä Monetrassa. #etätyö #etäjohtaminen https://t.co/01VYUONoav
Etätulkkauksissa rikottiin ennätyksiä: mobiilisovelluksen kautta 112 tulkkausta viikolla 3. Asiakkaamme ovat ottane… https://t.co/XxdllSoLyW
Luotauksia tulevaisuuteen: "Data ja tekoäly tulevat mullistamaan ne tavat, kuinka yhteiskunta rakentuu", kertoo tul… https://t.co/452FkGrKet

Asiakkaitamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien ja kuntatoimijoiden tarpeisiin. Voit tutustua muutamiin asiakkaistamme myös case-esittelyissä.