Slide

Keikkatyöt

Monetra Rekrytointipalveluiden sijaisrekrytointi tarjoaa työnhakijoille monipuolisia mahdollisuuksia

Oletko kiinnostunut lyhytaikaisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan? Monetra Rekrytointipalvelut välittää eri alojen sijaisia päivittäin useisiin eri kohteisiin alla oleville aloille.
Tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, joten täytä hakemus jo tänään!

Näin käsittelemme tietojasi sijaisrekisterissä

Mitä etua sijaisuuksista on?

Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle. Se tuo vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuus voi olla hyvä ratkaisu myös, jos haluat kokeilla uutta alaa tai jos tarvitset työkokemusta. Se ollut monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin.

Haussa tämän päivän ja huomisen moniosaajat

Kiinnostuitko sijaisuuksista? Alojen valikoimamme laajenee jatkuvasti.

Arvokas kasvatustyö lasten parissa tarjoaa vauhdikkaita ja monipuolisia päiviä. Välitämme kouluille luokanopettajia ja aineenopettajia sekä alaa opiskelevia, vähintään kandidaatintutkinnon suorittaneita henkilöitä. Varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja ryhmäavustajan sijainen tarvitsee opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja.

In English: Temporary, on-demand-work

Näin jätät hakemuksen Kuntarekryn sijaisrekisteriin

Hakemuksen jättäminen Kuntarekryn sijaisrekisteriin

Voit jättää hakemuksesi sijaisrekisteriin osoitteessa www.monetra.fi/keikkatyot haluamasi sijaisrekrytointilinkin kautta. Tämän jälkeen paina ”Hae työpaikkaa” -näppäintä.

Mikäli sinulla on jo olemassa Kuntarekryn tunnukset, käytä niitä kirjautumisessa. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa Kuntarekryyn, sinun tulee ensin rekisteröityä hakijaksi.

Rekisteröidy hakijaksi näin

Kirjaudu hakemukseen -näkymässä paina kohtaa ”Uusi hakija”. Tämän jälkeen avautuu Rekisteröidy-näkymä, jossa laadit itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjoita luomasi käyttäjätunnus ja salasana muistiin myöhempää käyttöä varten. Samalla kun rekisteröidyt, kirjaudut myös sisään järjestelmään ja voit täyttää hakemuksen ja lopuksi lähettää sen. Lähetettyäsi hakemuksen saat viestin, jossa ilmoitetaan, että hakemuksesi on saapunut rekrytointijärjestelmäämme.

Kuntarekry-hakemuksen käytettävyytesi päivittäminen

Voit päivittää hakemuksesi Kuntarekry.fi-etusivulla olevasta Kirjaudu-painikkeesta kohdasta Hakemukseni. Näet päivitettävissä olevat hakemuksesi ja voit esim. päivittää käytettävyytesi.

Pääset päivittämään hakemuksesi myös minkä tahansa työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -painikkeesta. Työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -painikkeesta sinulle avautuu kyseisen työpaikan hakulomake. Oma työpöytä -näkymään pääset näkymän yläosan ”X poistu lomakkeelta” -painikkeesta. Oma työpöytä -näkymästä pääset mm. päivittämään hakemuksesi ja käytettävyytesi.

 

Keikkakalenteri

Tarjotut keikat -näkymässä näet profiiliisi sopivia sijaistarpeita, joita työnantajat ovat julkaisseet keikkakalenteriin. Klikkaamalla sijaistarvetta näet lisätietoja sijaisuudesta ja voit ilmoittautua sijaisuuteen. Halutessasi voit myös perua ilmoittautumisen. Työnantaja näkee ilmoittautumisesi ja voi olla yhteydessä sinuun ja sopia sijaisuudesta.

Automaattinen tekstiviestihaku

Työnantaja voi hakea sijaista sijaistarpeeseen automaattisella tekstiviestihaulla. Kun työnantaja käyttää automaattista tekstiviestihakua, työnhakija saa tekstiviestinä työtarjouksen, jossa on numerokoodi. Työnhakija, joka ensimmäisenä vastaa työtarjousviestiin numerokoodilla, saa sijaisuuden. Hakija, joka ei ehtinyt ensimmäisenä vastamaan viestiin, saa automaattisesti vastausviestin, jossa kerrotaan, että sijaisuus on jo täytetty.

Kun saat työtarjouksen automaattisella tekstiviestihaulla ja mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, vastaa viestiin numerokoodilla. Jos olet ensimmäinen vastannut, saat vastausviestinä tiedot saamastasi sijaisuudesta sekä työnantajan yhteystiedot. Jos et ehtinyt ensimmäisenä, saat ilmoituksen, että sijaisuus on jo täytetty.

Näin käsittelemme tietojasi sijaisrekisterissä