Slide

Keikkatyöt

Monetra Rekrytointipalveluiden sijaisrekrytointi tarjoaa työnhakijoille monipuolisia mahdollisuuksia

Oletko kiinnostunut lyhytaikaisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan? Monetra Rekrytointipalvelut välittää eri alojen sijaisia päivittäin satoihin eri kohteisiin mm. alla oleville aloille. Tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, joten täytä hakemus jo tänään!

Ohjeet videohaastattelun tekemistä varten

Mitä etua sijaisuuksista on?

Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle. Se tuo vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuus voi olla hyvä ratkaisu myös, jos haluat kokeilla uutta alaa tai jos tarvitset työkokemusta. Se ollut monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin.

Sijaisuus ja aktiivimalli

Lyhyet, noin 3 päivän sijaisuudet riittävät täyttämään aktiivimallin aktivointiehdon, mutta se ei vaikuta saamiisi tukiin 4 viikon jaksolla. Tule siis mukaan ja ilmoittaudu rekisteriin!

Haussa tämän päivän ja huomisen moniosaajat

Kiinnostuitko sijaisuuksista? Alojen valikoimamme laajenee jatkuvasti. Ateriapalveluissa henkilökunta huolehtii ikäihmisten ruokailusta kodeissa ja laitoksissa, henkilöstö- ja opiskelijaruoasta useissa henkilöstöravintoloissa sekä edustustarjoiluista. Tässä hyvinvointiin ja kulttuuriin liittyvässä työssä pääsee kontaktiin asiakkaiden kanssa ja voi tuottaa hyvää mieltä ympärilleen. Työn monipuolisuuden vuoksi kahta samanlaista päivää ei ole.

Puhtauspalveluiden työntekijät varmistavat, että tilat ovat käyttäjilleen hygieenisiä, edustavia ja turvallisia. Tyypillisiä kohteita ovat toimistotilat, päiväkodit, koulut ja uimahallit. Moderni puhtauspalvelutyö on ergonomista ja ympäristöystävällistä. Tämä työ sopii itsenäistä ja liikkuvaa työtä arvostavalle henkilölle.

Hyvinvoinnista huolehtiminen on palkitsevaa ja ihmisläheistä. Näihin sijaisuuksiin etsitään erityisesti lähi- ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Hyvinvointipalveluihin kuuluvat sosiaalinen hyvinvointi, terveyspalvelut ja ikäihmisten hyvinvointipalvelut. Kohteet vaihtelevat terveyskeskuksista ja sairaaloista vanhusten- ja vammaistenhoitoyksiköihin.

Arvokas kasvatustyö lasten parissa tarjoaa vauhdikkaita ja monipuolisia päiviä. Välitämme kouluille luokanopettajia ja aineenopettajia sekä alaa opiskelevia, vähintään kandidaatintutkinnon suorittaneita henkilöitä. Lastentarhanopettajan, lastenhoitajan ja ryhmäavustajan sijainen tarvitsee opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja.