Slide

Ajankohtaista

25 helmikuun, 2019

Haussa kesätyöntekijöitä Monetra Pirkanmaan talous- ja palkkapalveluihin

Kesätyöntekijöitä talous- ja palkkapalveluihin sekä HR-järjestelmien tukeen

Monetra Pirkanmaa Oy tuottaa ja kehittää HR- ja palkkapalveluita ja talouspalveluita julkiselle sektorille. Suurimmat asiakkaamme ovat Tampereen kaupunki, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja näiden konserniyhteisöt. Tällä hetkellä työllistämme noin 170 asiantuntijaa, ja tavoittelemme asiakaskuntamme kasvua Pirkanmaan alueella ja laajemminkin.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Etsimme nyt joukkoomme Monetra Pirkanmaalle iloisia ja aktiivisia kesätyöntekijöitä kesä-elokuulle. Tarjoamme sinulle innostavan kesätyöpaikan, jossa pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden näyttää potentiaalisi ja motivaatiosi tulevia työmahdollisuuksia ajatellen.

Haettavat tehtävät:

Palkkapalveluissa on tarjolla PALKANLASKENNAN PERUSTEHTÄVIÄ. Nämä tehtävät koostuvat mm. henkilötietojen ylläpidosta, suoritetietojen tallennuksesta, poissaolojen käsittelystä ja päivärahojen anomisesta. Tehtävissä eduksi katsotaan palkanlaskennan perusteiden tuntemus, palkkahallinnon järjestelmien tuntemus ja kokemus palkanlaskennan tehtävistä.

Palkkapalveluissa on tarjolla HR-JÄRJESTELMIEN TUKEEN LIITTYVIÄ PERUSTEHTÄVIÄ. Nämä tehtävät koostuvat mm. käyttäjien opastus- ja neuvontatehtävistä, käyttöoikeuksien luomisesta ja erilaisten siirtoajojen suorittamisesta. Tehtävässä eduksi katsotaan tietotekninen osaaminen, HR- tai talousjärjestelmien tuntemus ja kokemus helpdesk-tyyppisistä tehtävistä.

Talouspalveluissa on tarjolla TEHTÄVIÄ OSTOLASKUPALVELUISSA SEKÄ LASKUTUS- JA MAKSULIIKENNEPALVELUISSA. Näissä tehtävissä eduksi katsotaan kirjanpidon perusteiden tuntemus, työkokemus taloushallinnon tehtävissä sekä talousjärjestelmien käyttötaito.

Koulutukseltasi olet mielellään tradenomiopiskelija tai muu kaupallisen tai tietoteknisen alan opiskelija. Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, ja tehtävissä tarvitaan myös tarkkuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta.

Hakuaika on 25.2.- 19.3.2019. Haastattelut ja tehtäviin valinnat tehdään huhtikuun aikana.

Pääset sähköiseen hakemukseen tämän linkin kautta. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Pirkanmaa Oy/Rekrytointipalvelut, Naulakatu 3, 33100 Tampere. Hakemukset on toimitettava 19.3.2019 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/pirkanmaa/

Lisätietoja saat halutessasi Monetra Pirkanmaa Oy:n rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184 tai rekrytointi@tampere.fi.