Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Ajankohtaista

tammikuu 12, 2018

Haemme tekijöitä Hailuodon kunnan perusturvapalveluihin

Töihin Hailuodon kunnan perusturvapalveluihin?

Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opiskelijoita, mutta myös hoitoapulaisia perusturvapalveluiden sijaisuuksiin. Sijaisuudet kohdistuvat palvelukoti Saarenkartanoon ja terveyskeskukseen. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluiden sijaisvälitykseen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään sijaishakemusta säännöllisesti.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/158137


Keikkatöihin? Ilmoittaudu sijaisrekisteriin – näin voimme palvella sekä työnhakijaa että organisaatioasiakkaitamme. Lue lisää sivulta https://www.monetra.fi/palvelut/rekrytointipalvelut/keikkatyot/

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.