Slide

Ajankohtaista

30 toukokuun, 2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa, hallintosihteeriä ja palveluasiantuntijaa

Hallintosihteeri

Haemme Monetran hallintopalveluihin hallintosihteeriä.  Tehtävässä edellytetään reipasta ja myönteistä palveluasennetta, joustavuutta, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta. Haku päättyy 11.6.
Tarkempaan ilmoitustekstiin ja sähköiseen hakemukseen pääset tästä.


Järjestelmäasiantuntija

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Monetran Henkilöstöhallinnon järjestelmäasiantuntijatiimiin. Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antavat soveltuva IT-alan tai henkilöstöhallinnon koulutus sekä kokemus vastaavista tehtävistä henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien ylläpidossa ja kehityshankkeissa.

Eduksi luetaan palkanlaskennan tai ohjelmistosuunnittelijan tehtävien käytännön kokemus ja työehtosopimuksien tuntemus. Haku päättyy 13.6. Tarkempaan ilmoitustekstiin ja sähköiseen hakemukseen pääset tästä.


Palveluasiantuntija

Haemme Monetran palkkahallintoon palveluhenkistä palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka. Tehtävän hoitaminen edellyttää täsmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta, myönteistä palveluasennetta sekä hyviä IT-valmiuksia. Käytössämme on palkanlaskentajärjestelmä Personec F. Eduksi katsotaan kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä, OVTES:n sekä muiden kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Hakemukset on toimitettava 13.6.2018 klo 15 mennessä. Tarkempaan ilmoitustekstiin ja sähköiseen hakemukseen pääset tästä.