Slide

Ajankohtaista

18 joulukuun, 2020

Etsitkö opintojesi ohelle keikkatyötä, josta saada lisätuloja ja työkokemusta?

Monetra Rekrytointipalveluiden sijaisrekrytointi mahdollistaa keikkatyönteon omien mahdollisuuksiesi mukaan. Sijaisrekrytointi välittää eri alojen sijaisia päivittäin eri kohteisiin esimerkiksi alla oleville aloille.

Miksi hakea sijaiseksi?

Sijaisuudet ovat oiva tapa päästä kokeilemaan eri alojen parissa työskentelyä. Sijaistamalla voit saada hyvää työkokemusta ja jalkaa oven väliin tulevia työmahdollisuuksia ajatellen. Opiskelijana voit ottaa keikkatöitä oman pystymisesi mukaan ja ansaita pientä lisätuloa.

Keikkatöidemme valikoima laajenee jatkuvasti.

Ateriapalveluissa henkilökunta huolehtii ikäihmisten ruokailusta kodeissa ja laitoksissa, henkilöstö- ja opiskelijaruoasta useissa henkilöstöravintoloissa sekä edustustarjoiluista.

Puhtauspalveluiden työntekijät varmistavat, että toimistotilat, päiväkodit, koulut ja uimahallit ovat käyttäjilleen hygieenisiä, edustavia ja turvallisia.

Sosiaali- ja terveyspalveluihin etsitään erityisesti lähi- ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Palveluihin kuuluvat sosiaalinen hyvinvointi, terveyspalvelut ja ikäihmisten hyvinvointipalvelut terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja hoitoyksiköissä.

Kasvatustyössä välitämme kouluille luokanopettajia ja aineenopettajia sekä alaa opiskelevia, vähintään kandidaatintutkinnon suorittaneita henkilöitä. Lastentarhanopettajan, lastenhoitajan ja ryhmäavustajan sijainen tarvitsee opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja.

Jätä hakemus jo tänään!

Voit jättää hakemuksesi sijaisrekisteriin osoitteessa www.monetra.fi/keikkatyot haluamasi sijaisrekrytointilinkin kautta. Tämän jälkeen paina ”Hae työpaikkaa” -näppäintä.

Mikäli sinulla on jo olemassa Kuntarekryn tunnukset, käytä niitä kirjautumisessa. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa Kuntarekryyn, sinun tulee ensin rekisteröityä hakijaksi.

Rekisteröidy hakijaksi näin

Kirjaudu hakemukseen -näkymässä paina kohtaa ”Uusi hakija”. Tämän jälkeen avautuu Rekisteröidy-näkymä, jossa laadit itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjoita luomasi käyttäjätunnus ja salasana muistiin myöhempää käyttöä varten. Samalla kun rekisteröidyt, kirjaudut myös sisään järjestelmään ja voit täyttää hakemuksen ja lopuksi lähettää sen. Lähetettyäsi hakemuksen saat viestin, jossa ilmoitetaan, että hakemuksesi on saapunut rekrytointijärjestelmäämme.