Slide
20 kesäkuun, 2019

Etsimme henkilöstöhallinnon asiantuntijaa Kainuuseen

Me tunnemme Suomen – sinä Kainuun? Haemme Monetra Oulu Oy:n palkanlaskennan tiimiin ASIANTUNTIJAA, vastuualueenaan erityisesti kainuulaisten asiakkaiden henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan kokonaistilanteen hallinnointi ja kehittäminen sekä asiakasraportointi. Työtehtävä ei ole paikkasidonnainen, joten tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia, suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Tehtävässään asiantuntija toimii asiakkaan suuntaan ensisijaisena kontaktipisteenä palkanlaskennan erityiskysymyksissä ja tavanomaisesta palkanlaskennasta poikkeavissa toimeksiannoissa (mm. raportoinnin hallinta). Vastuullaan hänellä on asiakasraportointi sekä asiakkaan kokonaistilanteen hallinta ja hän osallistuu mm. yhteistyöpalavereihin ja työpalavereihin. Asiantuntijan tehtävänä on tarvittaessa antaa henkilöstöasiantuntijapalvelua asiakkaille​ sisältäen mm. TES-palkankorotuksiin vaikuttavat tekijät, henkilöstötilinpäätökseen sekä henkilöstösuunnitteluun liittyvät asiat. Tehtävään kuuluu myös palvelun jatkuva kehittäminen​. Työajasta n. 50 % on palkanlaskennan tehtäviä.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Edellytämme tehtävässä soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa sekä työkokemusta henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmien osaamista sekä vahvaa IT-osaamista. Tehtävässä tarvitaan myös projektiosaamista ja koulutusvalmiutta, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kiinnostusta jatkuvaan prosessin laadun parantamiseen. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton – noudatamme organisaatiossamme AVAINTES:iä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta “Hae työpaikkaa”. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy / Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 30.8.2019 klo 15:00 mennessä.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja tehtävästä antavat:
palvelupäällikkö Kati Pyörälä, p. 040 141 5017 ja
palvelupäällikkö Mirja Sevander, p. 040 668 1306
sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@monetra.fi