Slide

Ajankohtaista

9 lokakuun, 2017

Ceepos-kassajärjestelmä käyttöön

Monetra Oy on kilpailuttanut ja hankkinut asiakkaidensa käyttöön kassajärjestelmän, siihen liittyvät palvelut, sekä tarvittavat oheislaitteet. Uusi kassajärjestelmä otetaan käyttöön ensimmäisenä Oulun kaupungin kassapisteillä. Myös muilla Monetran asiakkailla on mahdollisuus saada Ceepos-kassa käyttöönsä omissa kassapisteissään.

Talven aikana tehdyssä kassajärjestelmähankinnassa on ollut lähtökohtana hankkia erityyppisten kassapisteiden tarpeisiin tarkoituksenmukainen ja nykyaikainen kassajärjestelmä, sekä siihen liittyvät palvelut ja oheislaitteet. Nyt hankittu Ceepos-kassa mahdollistaakin esimerkiksi uudenlaisten maksutapojen käyttöönoton. Ceepos-kassan toimittaa Monetralle Computer Program Unit (CPU) Oy.

Tällä hetkellä kassajärjestelmäprojektissa on meneillään käyttöönottovaihe. Ensimmäisenä uusi kassa saadaan käyttöön mm. Oulun kaupungin keskitetyssä asiakaspalvelupisteessä Oulu10-palveluissa ja Oulun Serviisi liikelaitoksella. Tämän jälkeen myös muilla Monetran asiakkailla on mahdollisuus saada kassapisteisiinsä käyttöön Ceepos-kassa oheislaitteineen, sekä siihen liittyvät palvelut. Lisätietoja talousjohtaja Raili Takkiselta.