Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Monetrasta sanottua

”Kiitos Tuijalle Monetraan! Pelastit huonosti alkaneen päivän positiivisella ja iloisella persoonallasi, olet todellinen asiakaspalvelun helmi. Kaikki hyvin ja matka tehty.”
–Forum24/Tekstarit-palsta 14.8.2014

”NordLab on ollut tyytyväinen ratkaisuunsa valitessaan Monetran taloushallinnon palvelujen tuottajakseen. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja palvelu on vastannut sitä tasoa, mitä on palvelukuvauksissa sovittu. Koska omassa organisaatiossa ei varsinaista ”suorittavaa” taloushallinnon henkilöstöä ole, olemme täysin Monetran palvelujen varassa. Uskomme, että yhteistyö ja palvelu jatkuu tulevaisuudessakin hyvällä tasolla ja oppiessamme toistemme toimintatavat, tekemisen taso paranee entisestään.”
–Nordlab, talouspalvelut

”Monetra miettii asiat reilaan! Kehittämisellä eroon rutiineista, kokonaisuuksien hallintaan. Sähköisyys on avainsana. Asiakas, kuuntelen sinua! Aidosti!”
–Armi Tauriainen, talouspäällikkö, Oulun kaupunki

”Monetran vahvuus on hyvällä palveluasenteella työskentelevät asiantuntijat.”
–Kaisa Määttä ja Hanna-Leena Erkkilä, Oulun kaupunki

”Olen asioinut joitain kertoja Monetran kanssa palkanmaksuuni liittyen. Jokaisella kerralla ongelmaani on paneuduttu ja olen saanut vastauksen nopeasti ja selkeänä. Saamani asiakaspalvelu on ollut aina erittäin ystävällistä ja olen kokenut, että minun kysymyksilleni on aikaa. Kokemukseni perusteella voinen sanoa, että Monetra on löytänyt sekä palkanmaksun, että asiakaspalvelun todellisia osaajia.”
–Vili Mäentausta, asiakas

”Ei päivää ilman Monetraa. Onneksi.”
–Minna Kurttila, Oulun kaupunginteatteri Oy

”Teemme kehittävää yhteistyötä”
–Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, henkilöstöasiantuntija

”Tarvitsimme nopeasti hyvän, aikaansaavan ja luotettavan kumppanin talous- ja henkilöstöhallintoon. Tutkimme muutamaa vaihtoehtoa ja päädyimme Monetraan – eikä ole tarvinnut katua. Yrityksemme saatiin käyntiin suunnitellussa aikataulussa ja ensimmäiset palkanmaksut tulivat työntekijöidemme tileille täsmällisesti. Jatkossa kehityshankkeemme ovat myös edenneet suunnitellusti. Ja onhan Monetrassa mukava ja iloinen henkilöstökin.”
–Rauno Luttinen, toimitusjohtaja, NordLab

”Monetrassa asuu osaaminen.”
–Konsernipalvelut, Oulun kaupunki

”Yhteistyö Monetran kanssa on alusta pitäen sujunut hyvin. Monetrassa on ammattitaitoinen, vastuuntuntoinen henkilökunta ja palvelu on ystävällistä.”
–Pohjois-Suomen terveydenhuollon tukisäätiö, taloushallinnon vastuuhenkilö

Työntekijöiden kertomaa

”Työntekijöiden hyvinvointiin satsataan Monetrassa paljon. Se on hyvä, koska työtä tehdään tehokkaasti. Saamme ilmaisen kahvin, teen ja hedelmät. Niitä saa juoda ja syödä niin paljon kuin haluaa. Personal trainer kiertää pitämässä työntekijöille taukojumppaa säännöllisesti. Joka kuukauden toinen torstai on touhutorstai, jolloin saamme inspiraatioita ja vinkkejä harrastuksiin vierailevien esittelijöiden kautta. Jokainen voi osallistua ohjelmaan oman työtilanteensa mukaan. Virkistysryhmä ideoi touhutorstaihin ohjelmaa. Hieroja käy kaksi kertaa kuukaudessa. Hänelle voi tilata ajan omalla ajalla ja rahalla kesken työpäivän. Joulun alla lähdetään virkistyspäivänä elokuviin, keväällä kuntoilemaan. Jatkossa saamme ilmeisesti pilatesohjaajan. Uusia, ihania työkavereita tuli valtavasti.”
–Monetra Oy:n työntekijä

”Monetrassa luotetaan henkilöstöön ja ymmärretään se voimavarana. Se mikä panostetaan ihmisiin, tulee moninkertaisesti takaisin.”
–Monetra Oy:n hallituksen jäsen

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.