Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Palvelut

Hankintapalvelut

Järkevää ja kustannustehokasta kumppanuutta

Hankintapalvelut on julkisten hankintojen asiantuntijayksikkö, joka vastaa yhteishankinnoiksi määriteltyjen tuotteiden ja palvelujen kilpailuttamisesta asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme. Myyntiartikkelien valikoimamme on laaja, sillä hankintapalveluiden piirissä on yli 80 eri tuoteryhmää ja määrä kasvaa koko ajan. Olivatpa kyseessä elintarvikkeet, hammashuollon tarvikkeet, AV-laitteisto tai vaikkapa pesu- ja siivousaineet, hinta on aina edullinen ja hankintaprosessi jouheva.

Hoidamme myös yksittäisiä kilpailutuksia ja erillishankintoja asiakkaan tarpeen mukaan. Käytössänne on myös lakimiespalvelut. Hankintapalvelut toimii hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä asiakkailleen.

Ota yhteyttä:
Palvelujohtaja Jussi Kauppi
jussi.kauppi@monetra.fi
puh. 044 703 0620

Ota yhteyttä


BOS-tilausjärjestelmä

Järjestelmän avulla ostat klikkailemalla katalogeista. Ostat sopimusten mukaisin hinnoin ja ostolaskut täsmäytyvät tilauksiin. Säästät hankinnoissa ja tehostat hankinnasta maksuun -prosessia.

BOS-esite

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.